365 dages returpolitik
Over 250 mærker
Trygt og sikkert
Levering til hele verden
Luk
365 dages returpolitik

Omoda tilbyder 365 dages returpolitik.

Over 250 mærker

Omoda har et bredt udvalg med over 250 mærker, der følger de nyeste trends.

Trygt og sikkert

Omoda garanterer et trygt og sikkert shoppingmiljø.

Levering til hele verden

Omoda sender dine yndlingssko til over 100 lande.

Om Omoda

 

Historien bag Omoda

I 1875 var familien Verton, der grundlagde Omoda, allerede aktive i skobranchen. Oldefaderen til de nuværende ejere var skomager i Burgh, en lille landsby i Zeeland i Nederlandene. Dengang var gratis levering allerede en stor ting for Verton-familien, skoene blev leveret hjem til alle kunder med hest og vogn. Kærligheden til sko er ført videre fra generation til generation. Faderen Lourus Jan Verton og hans kone Mina åbnede den første fysiske butik "Verton Schoenen" i Zierikzee i 1961. Butikken var en stor succes i hele byen. Alt sammen på grund af den gode service og det fantastiske udvalg af sko. Denne butik var også starten på Omodas fremtid.

1987 var året, hvor Lourus Verton tiltrådte virksomheden. Lourus Jan og Mina Vertons børn voksede op med skohornet. Den ekstraordinære kærlighed til sko og kunder er tydeligt til stede i denne familie, hvilket har resulteret i det fælles mål. Med ankomsten af Lourus åbnede Omoda en butik mere i den lille landsby Middelharnis (Goeree-Overflakkee). Syv år senere, tilbage i 1994, besluttede også Wilhelms søn at slutte sig til virksomheden. Samme år åbnede Verton flere butikker, hvilket resulterede i seks butikker i alt. År 2000 var meget vigtigt i Omoda-historien: Det nye Omoda-koncept blev lanceret og gjorde sit indtog i skokæden. I årene efter blev der åbnet flere butikker, såsom i Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Gouda, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Roosendaal og Terneuzen.

Tilbage i 2007 var det tid til en ny udfordring: onlinebutikken. Dette viste sig at være en stor succes, hvilket var årsagen til, at Omoda åbnede flere online butikker som Omoda.be og Omoda.de i 2010, Omoda.fr i 2012, Omoda.at i 2014 og Omoda.com i 2015. Omoda blev også global ved at udvide deres fysiske butikker til den fashionable belgiske by Antwerpen. Antwerpen blev den første butik, der blev møbleret i den nye Omoda-stil. Det betyder luksus, sorte og gyldne nuancer og sko fra gulv til loft. Lige siden er de andre Omoda-butikker blevet eller er ved at blive tilpasset til den nye Omoda-stil. Hovedkvarteret for Omoda blev alt for lille på grund af den enorme vækst i løbet af det sidste årti. Med andre ord var det blevet tid til at flytte medarbejderne ind på et nyt kontor. Siden 2014 har hovedkontoret for Omoda ligget på Ruigendijkweg i Zierikee, byen hvor det hele startede.

VISION

Vi stræber altid efter at gå den ekstra mil for at være den bedste skoforhandler med hensyn til personlig kundeoplevelse, service, inspiration, innovation og ansvarlig forretning.

MISSION

Omoda er skabt til skoelskere. Vi leverer de bedste trends inden for mode til at fuldføre dit outfit. Som familievirksomhed har vores mål altid været at gå den ekstra mil.

HOVEDKONTORET

Lige siden 2014 har Omodas hovedkontor ligget i udkanten af den lille by i Zierikzee. Udover afdelingerne HR, Marketing, Kundeservice og Indkøb kan du også finde vores distributionscenter og lager her.

 

BUTIKKER

I øjeblikket (oktober 2019) er der 24 Omoda-butikker, inklusive vores butik i Antwerpen, og vi udvider stadig. Trænger du til en shoppetur? Kom og find din nærmeste Omoda-butik i Nederlandene eller Belgien.

ONLINE

Udover de fysiske butikker har Omoda også en webshop. Den er nem at finde rundt i, og her finder du de bedste sko, tasker og accessories. Udover at det er nemt at shoppe hos Omoda, får du også mange fordele ved at shoppe online. Du får f.eks. en rabatkodet til din fødselsdag, og du kan hele tiden holde dig opdateret på de nyeste trends. Behøver vi sige mere?

 

CLUB OMODA

Er du interesseret i disse fantastiske fordele? Bliv medlem af Klub Omoda. Som medlem af denne fantastiske klub optjener du point, som kan blive til rabatter. Det er meget nemt. Hver euro, du køber for, bliver til point, og når du har 500 point, får du en rabatkupon på 10 euro. Du optjener ekstra point, når du fortæller os dit yndlingsmærke, tilmelder dig nyhedsbrevet, og når du skriver en anmeldelse af dit køb. Du optjener ikke blot point, du får også andre fordele som medlem af Klub Omoda.

 

SOCIALE MEDIER

Følger du allerede Omoda på Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest og Twitter? Vi lover dig indhold fyldt med de mest fantastiske og nyeste sko, skønne blogopslag om trends, tip og også de bedste give aways. Det må du ikke gå glip af.

 

PRISER

Omoda har vundet en del priser de seneste år. Vi er blevet valgt til den bedste online butik med sko fra 2019-2020, og vi har vundet "Thuiswinkel Awards" i kategorien sko i 2011,2012, 2013, 2017 og i 2019 (NL). I 2015 fik vores team GfK-prisen for bedste skoforhandler. Og i de kommende år går vi den ekstra mil for at forbedre os og vinde mange flere priser. Vi har også vundet priser på grund af vores team og familien. Omoda vandt prisen "Family company of the year 2016" i Zeeland. Medejer Lourus Verton: Det er fantastisk, vi er stolte af vores Verton-familie og også af Omoda-familien, der har vundet denne pris. Juryen roste medarbejdernes engagement, den konstante innovation, den bedste service og for at være markedsleder i Zeeland. Den logistiske proces går heller ikke ubemærket hen, hvilket resulterede i, at vi blev vinderen af prisen "Logistic web shop of the year 2016". Omnichannel er en stor ting for Omoda, ifølge juryformanden Egbert Guis. "Derudover analyserer Omoda deres data på en smart måde, hvilket resulterer i en optimeret logistisk proces. Vores team på hovedkontoret og i butikkerne er utroligt stolte af denne specielle pris. I 2017 tog Omoda ikke kun Thuiswinkel Awards hjem i kategorien sko, men også prisen for excellence-prisen i kategorien Mode & livsstil. En stor belønning for det hårde arbejde mod Omoda-appen og det stjernemærkede feedbackværktøj.

 

OMODA-BRANDET

Siden 2018 har dette været vores Omoda-logo.

Ja, det fungerede!

Varen er føjet til din indkøbspose.

Ja, det fungerede!

Gå til min konto